keskiviikko 31. elokuuta 2016

Päätös: Tulevaisuuden kisatavoitteet

Nyt se on tehty.  Päätös.  Pari viikkoa sitä piti makustella ja harrastaa itsetutkiskelua, mietiskellä ja ihmetellä, ennen kuin pystyin sen sanomaan siten, että uskoin sen itsekin.


Minusta tulee... eikäs kun, minusta tuli fitness kilpailija. Kilpaurheilija. Nyt se on totta, ja nyt se on päätetty. 

Mitä se tarkoittaa? Mikä muuttuu? 

Kaikki muuttuu, mutta mikään ei muutu. Intensiteetti ja keskittyminen muuttuu vieläkin suuremmiksi, nyt on aika panostaa kisoja varten ja tehdä taas pikkuisen kovempaa. Prioriteetit muuttuu nyt tietoisesti, ja vaikka offilla en voi enkä halua elää "kieltolain alaisena" vain sen takia, etten saisi tehdä asioita niin nyt täytyy vähän alkaa miettimään mitä ja miten asioita ja valintoja teen. 

Kuulostaa siltä, että kisasuunnitelmat rajoittaisi elämääni jotenkin erityisen paljon. No tietyllä tavalla ehkä, mutta toisaalta. Haluan haastaa itseni ja katsoa mitä kovalla työllä saadaan aikaan. Kisatavoite on tietyn ajan päässä siintävä maaliviiva, ja matka sinne on piirtynyt päivä päivältä selkeämmäksi mielessäni. 

Aion kuitenkin esimerkiksi jatkaa työtäni joka on pääsääntöisesti keikkojen tekemistä ympäri Suomen, ja joka tarkoittaa unirytmin muuttumista, epäsäännöllisiä ruokailuja, treenien mahdollista siirtymistä tai jopa niiden skippaamista - mutta myös paljon paljon uusia ja hienoja kokemuksia. Kaikesta en siis aio luopua kisatavoitteeni takia. Minun täytyy vain järkevöittää tekemisiäni ja yrittää vähentää tulevia ylimääräisiä haasteita tuota yhtä tavoitettani varten. 



Kisatavoitteen asettamisessa oli kuitenkin olennaisena se, mikä se laji nyt sitten tulee olemaan. Kuten  Kisahaaveet romuttuu... vai muuttuu? - postauksessani aiemmin kerroin, minun oli tehtävä valinta bikini fitneksen ja body fitneksen välillä. Kun tavoitteet on erit, myös niiden saavuttaminen vaatii erilaiset lähestymistavat ja siksi valinnan tekeminen oli nyt tärkeää. Uudet treeniohjelmat ja ruokavaliot on nyt tehty ja ne tukevat uutta tavoitettani.

Minut nähdään ensimmäisen kerran IFBB Bikini Fitness lavalla. 



Noin. Nyt se on siinä. Tästä ei ole paluuta. Tästä suunta on vain eteenpäin, järkkymättä ja ilman epäröintiä. Matkani kisalavoille on virallisesti alkanut.

Ei kommentteja: